Dienstverlening

Dienstverlening

Vermogensbescherming

De dienstverlening van Ars Mundi is gespecialiseerd in het beheersen en verzekeren van risico’s rondom kunst, verzamelingen en bijzondere bezittingen voor particulieren, bedrijven, kunsthandel en musea.

Bijzondere bezittingen

Uw kunst of verzameling staat natuurlijk niet op zichzelf maar is onderdeel van uw andere bezittingen. Uw collectie bevindt zich meestal in uw woning, bedrijf, vakantiehuis, galerie of museum. Onze samenwerking met gerenommeerde nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen maakt het mogelijk dat wij voor u vrijwel elk schaderisico kunnen verzekeren. Denkt u daarbij aan bezittingen variërend van villa’s, landhuizen en grachtenpanden tot kostbare sieraden of bijzondere auto’s.

Voor de meer omvangrijke collecties en een advies op maat bieden wij een kunst- en verzameling verzekering.

Voor een goed advies maakt uw Ars Mundi adviseur samen met u een risico-inventarisatie. Naar aanleiding hiervan wordt voor u een vrijblijvend verzekeringsadvies op maat uitgebracht. Dat is een persoonlijk advies passend bij uw individuele situatie, uw wensen én uw collectie.

Kunst- en verzameling verzekering
Kunst en verzamelingen vatten wij op in de meest brede zin van het woord. Fotografie, oude meesters, sierraden, antiek zilver, klassieke beelden, moderne sculpturen, installatiekunst, videokunst, moderne kunst, Haagse School, vintage design: via Ars Mundi kunt u vrijwel alles op het gebied van kunst en verzamelingen verzekeren.

Natuurlijk omvat de Kunst- en verzameling verzekering:

  • Stellendekking bij schade aan één onderdeel van een set bij elkaar horende stukken
  • Automatisch worden nieuwe stukken meeverzekerd direct na moment van aankoop
  • Dekking tijdens transport
  • Dekking tijdens bruikleen en tijdelijk verblijf op andere locaties, zoals musea
  • Dekkingen op maat passend bij uw situatie