Over ons

Over ons

Wist u dat Ars Mundi van oudsher de betekenis draagt van 'de kunst van het leven'? Of zoals wij het interpreteren: kunst van overal ter wereld. Waar u uw collectie ook vandaan heeft, het heeft een belangrijke betekenis in uw leven en dat is de kern van ons aanbod. Wij helpen u deze betekenisvolle zaken te beschermen.

Ars Mundi werkt exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen. Want wij weten als geen ander dat u dit vermogen wilt beschermen.

Als onderdeel van VLC & Partners bent u verzekerd van een gedegen en kwalitatief advies. Bovendien bestaat ons Ars Mundi team uit kenners uit de kunstwereld en zeer ervaren verzekeringsadviseurs. Daarmee bent u verzekerd van een passend advies en een aanbod op maat. U heeft uw persoonlijke en onafhankelijk adviseur en aanspreekpunt voor vragen, schademeldingen en het doorgeven van wijzigingen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Misschien nog wel hoger dan onze liefde voor de kunst.

Erik Kussendrager | Kunstadviseur

(073) 692 47 44

erik.kussendrager@vlc-partners.nl

Graag stel ik me aan u voor

Als kunsthistoricus kent Erik Kussendrager de kunstwereld van binnenuit. Hij specialiseerde zich in moderne- en hedendaagse kunst, maar ook de oude meesters zijn verankerd in zijn professionele bagage. Voorheen was hij werkzaam in de kunsthandel en private banking, en daarna maakte hij de overstap naar Ars Mundi. Hier adviseert hij klanten op het gebied van verzekeren van kunstcollecties en verzamelingen. Hij is regelmatig bij exposities, kunstbeurzen en private views en een goede gesprekspartner voor kunstliefhebbers. In zijn KunstBlogs en lezingen neemt hij u graag mee in de wereld van kunst en kunstbeleving.

Marleen de Beer | Private Insurance adviseur

073-6924744

marleen.debeer@vlc-partners.nl

Ik kom graag met u in contact

Het mooiste aan mijn werk is het contact met relaties, de afwisseling van werkzaamheden maar ook de bijzondere auto’s of kunstwerken die wij mogen verzekeren. Ik probeer waar mogelijk, altijd de wensen van de klanten te realiseren.

Over kunst ben ik best uitgesproken. Nieuwe of moderne kunst vind ik of mooi of lelijk, hier heb ik snel een oordeel over. Ik vind vooral schilderijen die vroeger zijn gemaakt heel bijzonder, ze gaan over hoe het leven toen was. Daar kan ik wel over fantaseren. Ars Mundi is een bijzondere afdeling binnen een mooi bedrijf VLC & Partners. Ons team is hecht en we weten van elkaar wat we doen, daardoor zijn we snel op de hoogte van ontwikkelingen. We bieden vaak maatwerkoplossingen, omdat iedere kunstcollectie uniek is. 

Koen Hellings | Private Insurance adviseur

073-692 48 08

koen.hellings@vlc-partners.nl

Aangenaam kennis te maken

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling in het werk. Door mijn klanten is mijn werk altijd heel persoonlijk. Door je in te leven in de behoefte van de klant krijg je hier ook een beter beeld bij. Het geeft ook voldoening als je een verzekeringsoplossing voor de klant hebt kunnen bieden waar de klant goed mee is geholpen.  Ars Mundi is onderdeel van VLC & partners en is een mooi, groot en groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Het jonge team Ars Mundi kent een goede sfeer waarbij de samenwerking ook erg goed is.

Ik vind beeldhouwkunst het mooist om te zien. Zeker als het om een groot object gaat dat in een open ruimte zoals een park staat. Bij schilderkunst maakt echter het verhaal en de geschiedenis erachter het erg interessant. Je kan door één schilderij al een goed beeld krijgen hoe bijvoorbeeld het leven of straatbeeld er vroeg uitzag. Daarnaast houd ik van fotografie. Mijn kunstvoorkeur? De beelden van Antony Gormley en de (inpak) projecten van Christo.