Over ons

Over ons

Ars Mundi is een product van VLC & Partners

Ars Mundi kunstverzekering

Wist u dat Ars Mundi van oudsher de betekenis draagt van 'de kunst van het leven'? Of zoals wij het interpreteren: kunst van overal ter wereld. Waar u uw collectie ook vandaan heeft, het heeft een belangrijke betekenis in uw leven en dat is de kern van ons aanbod. Wij helpen u deze betekenisvolle zaken te beschermen.

Ars Mundi werkt exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen. Want wij weten als geen ander dat u dit vermogen wilt beschermen.

Als onderdeel van VLC & Partners bent u verzekerd van een gedegen en kwalitatief advies. Bovendien bestaat ons Ars Mundi team uit kenners uit de kunstwereld en zeer ervaren verzekeringsadviseurs. Daarmee bent u verzekerd van een passend advies en een aanbod op maat. U heeft uw persoonlijke en onafhankelijk adviseur en aanspreekpunt voor vragen, schademeldingen en het doorgeven van wijzigingen. Betrouwbaarheid, kwaliteit en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Misschien nog wel hoger dan onze liefde voor de kunst.

Koen Hellings | Ars Mundi adviseur

073-692 48 08

koen.hellings@vlc-partners.nl

Aangenaam kennis te maken

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling in het werk. Door mijn klanten is mijn werk altijd heel persoonlijk. Door je in te leven in de behoefte van de klant krijg je hier ook een beter beeld bij. Het geeft ook voldoening als je een verzekeringsoplossing voor de klant hebt kunnen bieden waar de klant goed mee is geholpen.  Ars Mundi is onderdeel van VLC & partners en is een mooi, groot en groeiend bedrijf dat volop in beweging is. Het jonge team Ars Mundi kent een goede sfeer waarbij de samenwerking ook erg goed is.

Ik vind beeldhouwkunst het mooist om te zien. Zeker als het om een groot object gaat dat in een open ruimte zoals een park staat. Bij schilderkunst maakt echter het verhaal en de geschiedenis erachter het erg interessant. Je kan door één schilderij al een goed beeld krijgen hoe bijvoorbeeld het leven of straatbeeld er vroeg uitzag. Daarnaast houd ik van fotografie. Mijn kunstvoorkeur? De beelden van Antony Gormley en de (inpak) projecten van Christo.